Verzendinformatie en bezorgkosten

We werken er hard aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden geplaatst, worden doorgaans de volgende dag verzonden. Er kunnen zich echter af en toe vertragingen voordoen als de bestelde artikelen niet direct leverbaar zijn, waardoor de levertijd kan worden verlengd. In het geval van een onvoorziene vertraging bij het voldoen aan dit leveringsschema, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen.

Onze bezorgservice wordt uitgevoerd via PostNL of DHL. Normaal gesproken vindt de levering de volgende werkdag plaats tussen 9.00 en 20.00 uur.

Onjuist afleveradres

Mocht u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebben opgegeven, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en uw bestelling aan te passen.

Bestellings-annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Annuleringen kunnen doorgaans worden verwerkt als de bestelling nog niet is verzonden.

Betaalmethoden

Voor uw gemak bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan. Momenteel accepteren we de volgende methoden:

iDeal
Bancontact
Overschrijving
Mastercard
Maestro 
Visa 
In3 Payments (binnenkort beschikbaar)
Paypal
Giropay
VVV Cadeaubonnen (Binnenkort beschikbaar)

Houd er rekening mee dat alle transacties veilig worden uitgevoerd en dat we uw creditcardgegevens niet opslaan nadat de transactie is voltooid. Kies de methode die het beste bij jou past!

Garantie & Klachten

We zijn enorm trots op onze service en streven er om de beste klanttevredenheid te garanderen. Mocht u desondanks tijdens het transport een defect of schade tegenkomen, dan verzoeken wij u dit binnen 1 dag na ontdekking van het gebrek aan ons te melden. Indien het defect onder de garantie valt, zullen wij het artikel kosteloos repareren of vervangen.

Klachten

Als iets niet gaat zoals verwacht, raden we u aan om ons een e-mail te sturen naar Info@matchpods.nl. Uw feedback is voor ons van cruciaal belang om onze dienstverlening te verbeteren.